Rallyteam Walraven rijdt mee in Amsterdam

Rallyteam Walraven rijdt mee in AmsterdamGeplaatst op : 2010-09-01 22:28:35
Na een enerverende dag, zondag 22 augustus in Rotterdam waar Rallyteam Walraven deel heeft genomen aan de Bavaria City Racing 2010, maken zij zich nu op voor een nieuw spektakel, de RallyPro Sprint die zondag 5 september zal plaats vinden in Amsterdam.

Amsterdam heeft met haar compacte, uit zes klassementspoeven bestaande RallyPro Amsterdamsprint, een unieke plek op de kalender. De wedstrijd wordt door veel deelnemers gezien en gebruikt als laatste test voor de Hellendoorn Rally die twee weken later plaats vindt.
Als dan zondag 5 september het startschot valt, staat op z’n minst de halve rallytop van ons land aan de start. Waaronder ook Rallyteam Walraven.

De equipe die deze sprint gaat rijden zal bestaan uit coureur René Walraven en navigatrice Martine van den Berg. Deze equipe heeft zich voor het eerst bewezen tijdens de ADAC-Rally in Oberehe (Duitsland) waar zij als beste Nederlands Rallyteam zijn gefinisht. Zij stappen dan ook weer vol vertouwen samen in om deel te nemen aan de rallysprint.

De wedstrijd zal niet mee tellen voor de cup, ondanks dat zullen wij er samen met de overige equipes weer een geweldige racedag van maken.
Om dit te kunnen realiseren is natuurlijk de conditie van de Nissan ook van uiterst belang.
Na een periode van “upgraden” heeft de auto dit seizoen nog niet zo lekker gereden als tijdens de ADAC-Rally in Oberehe, aldus René.
Wij hopen dit na Amsterdam ook weer te kunnen zeggen, dan beloofd dit nog veel goeds voor het 2de rallyseizoen van dit jaar.

Informatie rondom de Rallysprint:

Start:    Podium Gyroscoopweg, zondag 5 september om 11.30 uur (1ste deelnemer)
Finish:  Podium Gyroscoopweg, zondag 5 september om 17.01 uur (1ste deelnemer)

Rallyteam Walraven zal de sprint rijden met startnummer 33.
Website powered by: MartinMedia.nl