Rallyteam kijkt uit naar Hellendoornse ontmoeting

Rallyteam kijkt uit naar Hellendoornse ontmoetingGeplaatst op : 2010-09-15 14:12:07 Nadat het team enkele wedstrijden die meetellend waren voor de Nissan 350Z challenge te hebben moeten laten schieten, de pilot met de nieuwe navigator etc. Komt dit weekend Rene Walraven met zijn zwart rode Nissan weer naar de start van de Hellendoornse klassieker. Dit weekend zal hij genavigeerd worden door zijn vaste navigatrice Marieke Spoelstra. “Na veel drukte in de paarden de afgelopen tijd, heb ik me eigenlijk weinig met de rallysport bezig gehouden. Paardensport is samen met de rallysport, mijn grootste passie. Martine en ik zijn nu samen navigator van Rene. Bij uitval hoeft Rene niet ver te zoeken. Immers Martine is zijn vriendin, en is zichzelf ook aan het ontwikkelen tot een goed navigatrice” aldus de Almeloose.

De afgelopen maanden is de Nissan onderworpen aan het een het ander aan updates. Zo is er dit seizoen begonnen met een auto die niet gelijkwaardig was aan de rest van de cup auto’s. “De auto is momenteel motortechnisch gelijk aan de rest. Helaas waren de remmen niet op tijd binnen, anders hadden we ook met dit nieuwe schoeisel aan de start kunnen verschijnen. In Amsterdam hebben Martine en ik wat problemen gehad met de remmerij. Helaas heb ik dit nog niet zodanig kunnen aanpassen dat we ook qua remmerij op gelijke voet liggen op de andere auto’s”Aldus Rene.

Dit weekend gaan we voor een maximale klassering, een echte strategie ligt er niet voor de equipe. We willen de vrijdagavond goed doorkomen, en kijken wat de anderen doen. Te aanvallend beginnen heeft nog nooit iemand iets gebracht in het soms verraderlijke Hellendoorn. Zaterdags aanvallen zou de beste mogelijkheid zijn. Aanvoelen van de auto, de samenwerking weer juist hervatten, lijkt de beste optie voor de equipe.


Informatie rondom de Hellendoorn Rally:

De ceremoniële start van de rally vindt plaats op vrijdag 17 september om 19.01 uur (1e deelnemer) vanuit Manege ’t Oale Spoor, Pastoor Reintjesstraat 77 te Hellendoorn.
De finish van de rally vindt zaterdag 18 september plaats om 20.00 uur (1e deelnemer) eveneens vanuit Manege ’t Oale Spoor

Rallyteam Walraven rijdt de rally met startnummer 47
Website powered by: MartinMedia.nl