Rallyteam Walraven maakt zich op voor Conrad Euregio Twente Rallysprint

Rallyteam Walraven maakt zich op voor Conrad Euregio Twente RallysprintGeplaatst op : 2010-11-10 09:48:14

Zondag 7 november staat al weer het laatste spektakel voor dit jaar op de kalender voor René Walraven.              De Conrad Euregio Twente Rallysprint 2010.
Deze rallysprint zal worden gereden in Hengelo en omstreken en bestaat uit 5 klassementsproeven met een totale lengte van 73 km. Als vanouds zal de proef op het industrieterrein Hengelo Zuid ook weer worden gereden.
Het team heeft gekozen voor de rallysprint zodat navigatrice Martine van den Berg zich kan ontwikkelen tot een goed navigatrice en zij volgend jaar haar licentie kan vervangen door een nationale licentie. Het rallyteam kijkt weer uit naar de laatste afspraak en de equipe gaat er dan ook weer goed voor zitten.
We gaan ons uiterste best doen om de tijden te evenaren die de andere 350Z’s in de rally rijden, aldus René. In theorie is dit haalbaar aangezien de Nissan ook weer in zijn afgelopen “rust”periode aan een aantal veranderingen onderhevig is geweest. Zo hebben we er even op moeten wachten, maar de remmerij is dan nu vervangen door de grotere versie. Het zal wel even wennen zijn, maar we zullen er een mooi spektakel van maken!Informatie rondom de Twente Rallysprint:

De start van de rallysprint is vanuit het wachtpark om 12.48 uur (voor de 1e deelnemer).
Het wachtpark bevindt zich op parkeerterrein Thales, Hengelo Zuid.
De finish van de sprint is op het finishpodium op het serviceterrein om 17.08 uur
(voor de 1e deelnemer)

Rallyteam Walraven rijdt met startnummer 119

Website powered by: MartinMedia.nl