Rallyteam Walraven gaat verder met kracht meten in de polder!

Rallyteam Walraven gaat verder met kracht meten in de polder!Geplaatst op : 2010-03-15 23:04:58

Nadat afgelopen zaterdag de Nissan 350Z op de rollenbank heeft gestaan bij het Deltion College in Zwolle. Maakt het team zich op voor de Tank S Rally in Emmeloord aankomend weekend.
Afgelopen weekend hebben we inzicht gekregen in het vermogen van de auto. Het viel mij vooral niet tegen, wel blijven er een aantal punten aan de auto die ik verbeterd of veranderd wil zien. Na de TAC rally zal ik samen met het team aan kijken of we dit kunnen verwezenlijken, zodat er met de ELE verder doorontwikkeld kan worden aan de auto. Aldus Rene. “heb een kleine testrit gemaakt met Theo van den Berg nadat de auto van de bank afkwam, dit heeft toch een en ander aan verschillen laten zien waar ik zeer gecharmeerd van ben!”
Ook heeft Marieke zich goed vermaakt afgelopen zaterdag bij de krachtmeting van de Nissans bij het DeltionCollege. “Ik grijp dit soort dagen graag aan om nader kennis te maken met nieuwe cupgenootjes, hier en daar een praatje vind ik heel erg leuk, bij een rally ben ik vaak erg in een soort trance, dan word ik vaak wel eens voor maf aangezien”, grapt Marieke. Ik heb leuk kunnen spreken met mensen als bijvoorbeeld de technische mensen achter BioMCN, hoe het is ontstaan en is gebouwd, erg leuk om achtergronden te kennen. Ook met de gevestigde namen in de cup leuk gesproken. De nieuwste aanwinsten binnen de cup zijn natuurlijk niet onbekend voor me, vorig jaar reed ik met hun in de compact cup van Jan Nijhof, ook leuk om het enthousiasme van Dick en Arjan te zien, immers ben zelf ook net in deze cup gerold en ben zelf net zo enthousiast! Hun zijn daarnaast zeer competatief, ik ben van mening dat binnen een cup waar dergelijke mensen in rijden met behoorlijke ervaringen dat je je eigen groei gewoon goed kunt meten. Ik vind het erg leuk om binnen het Biesheuvel nest met Nissans te zijn! Lekker gemoedelijk!Aldus de navigatrice.
Aankomend weekend word het spits van het kampioenschap afgebeten in de eerste meetellende wedstrijd van de Nissan 350Z challenge. “We gaan er goed voor zitten en kijken waar onze plaats nu is na een jaar met de Nissan gereden te hebben, gelukkig heb ik twee weken terug al even in mijn ritme kunnen komen tijdens de OVD rallysprint in Veenendaal. Ik denk dat me zeker ten goede is gekomen!” aldus rene. De auto loopt goed en ik denk dat ik de problematiek waar ik in Veenendaal tegenaan liep heb kunnen opsporen, impliceert dat de auto dus niet meer zal inhouden als alles goed is!
Ook Marieke is al druk bezig met de voorbereidingen voor de Tank S. “Alle Nissans aan de start vind ik heel leuk! Kijken hoe we liggen ten opzichte van de andere cupgenoten is altijd leuk! Krachtmetingen!” aldus Marieke. Ik kijk er weer vol enthousiasme naar uit, heb de rally goed voorbereid en weet hoe Rene zijn notes wil horen, we hebben een relaxed team, en na Veenendaal kregen we meerdere mailtjes van het publiek, “dat ze hadden genoten van Rene zijn rijstijl!” Dan komt toch dat 3.25i verleden boven. “niet de snelste, maar het publiek geniet wel! Heerlijk gewoon!” We kunnen het publiek geen ongelijk geven, dwars gaan blijft leuk, aldus de equipe!
Voor de liefhebbers, hieronder de gegevens voor de rally.
Radio 104.1 Radio NOP “rallyradio” vanaf vrijdagavond 21:00 uur (Marieke zal gevolgd worden net als vorig jaar om vragen te beantwoorden met betrekking tot rallysport en mensen inzicht geven in het beleven van rallymomenten)
Locatie service terrein: De Deel te Emmeloord

Ceremoniele start (1): 20:16 uur, nabij het Voorhuijs op de Deel
Finish, Parc Ferme in (1): 23:00 uur

Start, Parc Ferme uit (2): 08:31 uur
Start, Podium Voorhuijs (2): 09:21 uur
Finish, Podium Voorhuijs (2): 23:07 uur (verwacht)
Parc Ferme in (2): 23:17 uur (verwacht)

Prijsuitreiking: Locatie ´t Voorhuijs te Emmeloord verwacht 01:15 uur
Publicatie tussenstanden gedurende de wedstrijd: ´t Voorhuijs Emmeloord.

Rallyteam Walraven zal rijden met startnummer 46, bij alle genoemde tijden zal 46 minuten opgeteld moeten worden om de juiste tijden van het team te hebben.

Tot aankomend weekend! www.rallyteamwalraven.nl

 

Website powered by: MartinMedia.nl