Rallyteam Walraven vol goede zin richting Tielt.

Rallyteam Walraven vol goede zin richting Tielt.Geplaatst op : 2010-04-07 21:38:54  
Na de dubbele gevoelens na de Tank S rally drie weken geleden maakt equipe Rene Walraven en Marieke Spoelstra zich op voor de volgende afspraak binnen de kalender van de Nissan 350Z challenge. De tweede afspraak is in Tielt, bij onze Zuiderburen in Belgie hier zal aankomend weekend de TAC rally worden verreden.

Erg leuk om een wedstrijd te pakken in Belgie, doordat ik natuurlijk ook een Belgisch team heb waar ik bij navigeer kunnen deze elkaar leuk overlappen, tijdens de verkenning zullen we ook kijken waar de mogelijkheden liggen om een zeer ervaren Belgische navigator mee te nemen tijdens de verkenning en op deze manier wat extra terreinkennis te krijgen en ook op dergelijk glad asfalt waar de TAC rally om bekend staat de Nissan door en door te leren kennen. Aldus Marieke.

Na het narrow onderonsje tijdens de Tank S rally was ik mijn vertrouwen even kwijt, kon mijn ritme niet consolideren . Een van mijn doelstellingen voor de TAC rally is om lekker te rijden, ervaring op Belgische bodem op doen en zorgen dat we een resultaat behalen wat we van te voren vaststellen. Ik denk dat onze doelstelling voor deze rally wederom een top 40 positie moet zijn, binnen de cup is het even niet te meten, we hebben te maken met twee jonge gastrijders, wederom Kevin en dit maal ook Timo van der Marel die de Nissan aan de tand zal gaan voelen, deze twee mannen zijn zodanig snel, daar is erg moeilijk bij te komen meestal.

Ik denk dat het gewoon belangrijk is dat we onze eigen wedstrijd rijden, ritme houden en zorgen dat we een top 40 positie behalen, lekker rijden en ervaring opdoen in Belgie met de Nissan. Dat lijkt mij gewoon het belangrijkst. Ik blijf er bij dat ik wel hoop dat we kunnen aanhaken bij Antoine, maar alles binnen redelijkheid. Momenteel zijn we bezig met veel verschillende manieren om de PR uit te breiden van het team. Zorgen dat we in de picture komen, rond mei zal er een leuke wedstrijd rondom Rallyteam Walraven op de planning staan waar iedereen aan mee kan doen. We zijn druk bezig met de positionering van het rallyteam en het rallyteam aantrekkelijk maken voor sponsoren zodat we straks uiteindelijk de auto ook kunnen upgraden en dat we gelijkwaardig zijn aan de andere auto’s. Aldus Marieke, die tevens een stuk PR en promotie regelt rondom Rallyteam Walraven.

Voor de liefhebbers hebben we een twitter account aangemaakt, tijdens rally’s zijn we daar op te volgen, tijdens de TAC word dat even moeilijk, maar vanaf de volgende afspraak zijn we daar ook te volgen. www.twitter.com/WalravenRally voeg ons toe! en blijf op de hoogte van het reilen en zeilen rond Rallyteam Walraven.

Informatie rondom de TAC rally:
Ceremoniele Start: Europahal Tielt Zaterdag 10 april 2010 „³ 07.45 (eerste deelnemer)
Finish: Europahal Tielt Zaterdag 10 april 2010 „³ 22:30 (eerste deelnemer)

Rallyteam Walraven zal deze rally rijden onder het nummer 42.
Website powered by: MartinMedia.nl